info@ledilonprevencio.hu  |  +36 30 863 4636
Kövess :

Csecsemőmérleg

csecsemo_merleg_400

A készüléket elem nélkül adom, az elem a bérlő tulajdona marad, cseréjéről a bérlő gondoskodik.

Kinek és meddig javasolt a csecsemőmérleg használata?

Az első gyermeküket szült édesanyák gyakran bizonytalannak érzik magukat a csecsemő ellátását illető dolgokban. A szoptatási nehézségek kezelése személyiségfüggő is lehet, van olyan anyuka, aki könnyedén veszi az akadályokat és van, aki nehezen a közös időszak elején. A csecsemő jelzéseinek megértése több napot, akár heteket is igénybe vehet, ezért megnyugtató lehet, ha tudjuk, mennyi volt az elfogyasztott anyatej mennyisége. Amikor már van gyakorlat, nincs szükség a mérlegre, mert viszonylag jól tudjuk észlelni csecsemőnk jelzéseit.

Ha nem akar beállni ez a kommunikáció, és nem sikerül megérteni gyermekünk jelzéseit, akkor el kell kezdeni kizárni dolgokat, hogy rájöjjünk, mi is lehet ennek az oka. A szoptatási problémákban segítségünkre lehet a védőnő, aki már a várandós gondozáskor is foglalkozott velünk, illetve a Szoptatási Tanácsadó kolléganők. Kecskeméten Szabó Bélánét és Szabóné Kiss Évát tudom ajánlani azoknak, akik úgy érzik, segítségre van szükségük.

A problémamentes esetekben, amikor minden ösztönösen működik, nincs szükség a gyermek gyakori mérésére, tökéletesen elég a kezdeti 2-3 hét után, amikor már van gyakorlatunk, a napi 1 mérés, abban az esetben, ha csecsemőnknek korának megfelelő a súlyfejlődése, valamint minden nap van többször vizeletes és székletes pelenkája.

A bérelhető eszközök fertőtlenítése a kölcsönzési díjban benne van.

A készülék kauciója 5000.- Ft.
A bérleti szerződésben megadott adatok harmadik félnek nem adhatók ki.
Az eszközök átvételének helye az elérhetőségeken történő megbeszélés szerint.